חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

עזרן נ' פניקס הישראלי בע"מ - חברה לבטו ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום תל אביב - יפו
54784-07
13.3.2011
בפני :
מנחם קליין

- נגד -
:
ליאת עזרן
:
1. פניקס הישראלי בע"מ - חברה לבטו
2. אישי ישיר חברה לביטוח בע"מ

החלטה

החלטה

 

1.         בהמשך לאמור בהחלטות בתיק זה ולאחר ששוכנעתי שקיימת ראשית ראייה, על אף קלישותה למינוי שני המומחים המבוקשים ושללא מינוי שכזה לא תוכל התובעת להוכיח את נזקיה , הנני מורה על מינויי של ד"ר להב עופר וד"ר מיכוביץ שלום, כמומחים רפואיים נוספים מטעם בית המשפט, להערכת נכותו/ה של התובע/ת, ככל שהיא נובעת מפגיעתו/ה בתאונה הנדונה.

על המינוי של המומחה כאמור לעיל, יחולו תקנות הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים (מומחים) התשמ"ז – 1986.

 

2.        ב"כ בעלי הדין יעבירו למומחה טרם הבדיקה, את שכרו וכן את כל החומר הרפואי שבידיהם, למעט חוות דעת רפואית, עד ולא יאוחר מיום 20/04/011.

3. על המומחה לציין בחוות דעתו מה היו המסמכים הרפואיים אשר עמדו בפניו בטרם מתן חוות-דעתם.

 

4.         המומחה יבדוק את התובע ויעריך נכותו הצמיתה של התובע/ת כתוצאה מפגיעתו/ה בתאונה הנדונה, אם נותרה נכות, שיעורה, נכויות זמניות אם היו, והצורך בהמשך טיפול רפואי ו/או שיקומי.

המומחה מתבקש להגיש את חוות דעתו לא יאוחר מיום 30/07/011.

5.         הנני מעמיד את שכר טרחת כל מומחה בנפרד ע"ס 4,500 ₪ + מע"מ.

           בשלב זה ועד להחלטה אחרת, ובכדי לאזן כראוי בין הזכויות הדיוניות של הצדדים ולאור קלישות הראייה הרפואית שהיא תשתית למינוי זה ישאו הצדדים בחלקים שווים בהוצאות כל המומחה (2,250 ₪ +מע"מ התובעת, 1,125 ₪ +מע"מ נתבעת 1 ו-1,125 ₪+ מע"מ נתבעת 2).

 

6.         התביעה יגיש תחשיבי נזק בצירוף מסמכים רלבנטיים לא יאוחר מיום 15/8/011. ההגנה תגיש תגובה לתחשיבי התובע וכן תחשיבי נזק מטעמה עד ליום 1/9/011.

 

7.         המזכירות תשלח עותק מהחלטתי זו למומחה ולב"כ הצדדים ותעלה אלי התיק לתזכורת פנימית, לשם הכנת הצעת פשרה לצדדים ביום 5/9/011.

  חשוב לציין שהמדובר בתיק שנפתח בשנת 2007 ומתייחס לתאונה שהתרחשה בשנת 2004, משכך המומחים והצדדים מתבקשים לזרז את הטיפול בתיק זה בכדי למנוע עינוי דין וסחבת מיותרת.

ניתנה היום, ז' אדר ב תשע"א, 13 מרץ 2011, בהעדר הצדדים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>